VINN Lyxweekend för två i Barcelonatävlingen!

www.kaffebönor.se söker nya kunder och de som hjälper oss mest vinner.

Det fungerar såhär. Första gången du handlar hos oss tilldelas du en id-kod som du kan distribuera till dina vänner, arbetskolleger, föreningsbekanta osv. Med id-koden följer en Rabatt som din vän får utnyttja vid sitt första köp hos oss. Alla inköp som görs av de kunder som kommit till oss tack vare dej i tävlingsperioden 1 mars tom 15 december 2015 ger dej tävlingspoäng 1 poäng/krona. Varje månad koras en delsegrare som erhåller ett Handpressopaket värt 2.500:-. Slutsegraren som presenteras den 20 december åker till Barcelona med sällskap en weekend under våren 2016. Vi kommer i våra nyhetsbrev att följa tävlingen och presentera alla Månadsvinnare.

Din id-kod mailas till dej i samband med din kaffeleverans.

Tips på framgångsrika aktiviteter

Intressera din arbetsplats att börja handla ert kaffe hos www.kaffebönor.se . Smidigt abonnemang och bra priser gör det lätt att sälja in. Behöver ni tips om utrustning om ni ännu inte brygger kaffet direkt från nymalda bönor, står vi gärna till tjänst. God Personalvård som gott kaffe är, betalar sig dessutom alltid!

I en tidigare tävling engagerade sig en medlem i en handbollsklubb. Han bad oss skapa ett Klubbpaket som såldes med så stor framgång att juniorlaget fick råd att åka till en turnering i Spanien. Just nu samarbetar vi med Maria Magdalena Gospelkör som samlar pengar till en sångarresa till Chicago hösten 2015.

Vill du skapa en egen kampanj så önskar vi inget hellre än att få hjälpa till.

LYCKA TILL!

Kaffenyheter och erbjudanden

Anmäl dig till nyhetsbrev så får du nyheter och erbjudanden.

Din registrering lyckades!