Rea!

Kaffekapslar prova-på-erbjudande

349,00 kr 249,00 kr

Kaffekapslar prova-på-erbjudande

riktar sig till dej som önskar goda kaffen till ett bra pris. Detta är ett unikt erbjudande och gäller endast så länge lagret räcker. Du får 30 Nespresso-kompatibla kapslar av tre olika blandningar. Totalt 90 kapslar för 249:- eller 2,77 / kopp.

Beskrivning

Kaffekapslar prova-på-erbjudande

nu kan vi presentera Nespresso-kompatibla kaffekapslar från Covimrosteriet i Genua. Vi har provat många leverantörers kapslar genom åren men aldrig tyckt att de tillfört så många fördelar att vi ville presentera produkten för våra kunder. Nu kan vi stolt presentera ett sortiment från Covim som vi tror att du kommmer att gilla. Det består av våra tidigare så uppskattade blandningar Orocrema och Gran Bar. Dessa blandningar kan du köpa både som hela bönor och som ESE kaffepods – för din bärbara Handpresso kaffemaskin ex.vis. Dessutom har Covim tagit fram ett gott ooch välbalanserat ekologiskt kaffe – Bio innehåller 100% ekologiska Arabicabönor.

Kaffekapslar prova-på-erbjudande

riktar sig till dej som önskar goda kaffen till ett bra pris. Detta är ett unikt erbjudande och gäller endast så länge lagret räcker. Du får 30 kapslar av respektive blandning Orocrema, ekologiska Bio och Gran Bar.

Kaffekapslar prova-på-erbjudande

Totalt 90 kapslar för 249:- eller 2,77 / kopp.