GIMOKA ROSSA KAFFEBÖNOR 10kg

1.490,00 kr

GIMOKA ROSSA KAFFEBÖNOR

levereras i en kartong med 20 st 500g påsar med envägs kvalitetsventil och en god hållbarhet. Passa på att fylla upp kaffehyllan till detta fantastiska pris

149:- / kg vid köp av krt 10 kg

Beskrivning

GIMOKA ROSSA KAFFEBÖNOR

 

Gimoka ROSSA kaffebönor är en väl av avvägd blandning av varsamt rostade arabica- och robustabönor. Mixen av arabicabönans mjuka sötma och robustabönans fyllighet ger en len och rund smak som dröjer sig kvar länge. En smak som drar mot mörk choklad och undertoner av tobak kan skönjas av den observante.

GIMOKA ROSSA KAFFEBÖNOR

Oavsett om det nyttjas till den dagliga morgonespresson du intar på studs, för att lyxa till kaffemaskinen på arbetsplatsen, eller till en krämig italiensk cappucino under helgens rofyllda långfrukost så är Gimoka ROSSA ett utmärkt val.

GIMOKA ROSSA KAFFEBÖNOR

från Gimoka som är Italiens tredje största kaffeproducent och har från basen i Valtellina i norra Italien producerat kvalitetskaffe åt sina kaffekräsna landsmän i över 30 år. Bönorna importeras direkt från utvalda kaffeplantager i Sydamerika, Afrika och Asien och tas därefter om hand av Gimokas erfarna kaffemästare.

GIMOKA ROSSA KAFFEBÖNOR

levereras i en kartong med 20 st 500g påsar med envägs kvalitetsventil och en god hållbarhet. Bäst före datum just nu februari 2018. Passa på att fylla upp kaffehyllan till detta fantastiska pris

 

149:- / kg – krt om 10 kg.