Rea!

VÅFFELKAFFET GIMOKA NERO GRAN GALA

995,00 kr

GIMOKA NERO GRAN GALA KAFFEBÖNOR

passar dej som önskar ett mustigt kaffe. Blir utmärkt i helautomatiska maskiner. God som espresso och gifter sej fantastiskt bra med mjölk.

Beskrivning

VÅFFELKAFFET GIMOKA NERO GRAN GALA

våffelkaffet Gimoka NERO GRAN GALA passar dej som önskar ett mustigt kaffe. Tillsammans med godsaker som våfflor med sylt o grädde kommer denna blandning med hög andel Robustabönor verkligen till sin rätt. Blir utmärkt i helautomatiska maskiner. God som espresso och gifter sej fantastiskt bra med mjölk. Vi har gjort ett VÅRFRUERBJUDANDE TILL DEJ NU 6 kg kaffebönor för endast 995:- + vad många anser som världens bästa termosmugg “TRAVEL MUG” från tyska EMSA. Din nya mugg är svart till färgen, passar i mugghållaren, är absolut tät och håller värmen upp till 4 timmar. Du kommer att älska den!

 

Normalt kostar muggen 399:- men Du får den som present på köpet.

 

VÅFFELKAFFET GIMOKA NERO GRAN GALA

kommer från vår senaste leverantör GIMOKA som gjort en fantastisk resa de senaste åren – både kvalitativt och kvantitativt – idag är GIMOKA ett av Italiens fem största rosterier. Och vi är mycket glada att få representera dem i Sverige.

VÅRFRUDAGEN

firas till minne av att det var denna dag ängeln Gabriel berättade för Jungfru Maria att hon var gravid och skulle få Jesus 9 månader senare.