Puro Bio Fairtrade Ekologiska Kaffebönor 1 kg

329,00 kr

Puro Bio Fairtrade Ekologiska Kaffebönor har snabbt blivit favoriten för många av våra miljömedvetna kunder som maler och brygger det goa väldoftande kaffet

Beskrivning

Puro Bio Fairtrade Ekologiska Kaffebönor

 

Puro Bio Fairtrade Ekologiska Kaffebönor Typ:

Fairtradecertifierat och ekologiskt odlat i skuggan av skyddande träd. 100% arabicabönor.

Puro Bio Fairtrade Ekologiska Kaffebönor Ursprung:

Peru & Honduras

Producent i Peru:

CEPICAFE

6 600 småskaliga kaffeproducenter i Piura-regionen, där kaffet odlas 1 800 meter över havet. Bönorna handplockas i juni–oktober och tvättas sedan för hand innan de får torka i solen.
Producent i Honduras:

COSAGUAL & COCAFCAL

Småskalig produktion i västra Honduras bergsområden, där kaffet odlas 1 200 – 1 700 meter över havet. Bönorna handplockas i november–februari och tvättas sedan för hand innan de får torka i solen.

Puro Bio Fairtrade Ekologiska Kaffebönor Smakbeskrivning:

En utsökt blandning med distinkt smak som kombinerar underbart mjuka chokladnoter med syrliga övertoner för ett fruktigt kaffe med naturlig sötma.

Puro Bio Fairtrade Ekologiska Kaffebönor

har snabbt blivit favoriten för många av våra miljömedvetna kunder. Kaffet är även Fairtrade Certifierat. Flera kunder mal detta kaffe och använder det väldoftande i sina kaffebryggare.

Såhär skrev Alexander som är köper Puro Bio sedan 2013

“Ett mycket bra kaffe med en sk ”vuxen” smak, alltså mycket aroma och karaktär, robust med ljuva kaffetoner, om du är ute efter ett kaffe som smakar oboy så är det här inte ett kaffe för dig, om du däremot är ute efter ett klockrent och karaktäristiskt kaffe som smakar just Kaffe med stort K även för karaktär så är det mitt i prick.”

Mer information

Kvantitet

Alternativ 3

Du gillar kanske också…