UNIVERSAL Bio ekologiska kaffebönor Fairtrade

199,00 kr8.340,00 kr

Passa på NU! Du får 16 %rabatt på 3 kg lådan

Många kunder som gillar kaffe med mjölk i olika former har valt detta kaffe som sin favorit bland våra ekologiska blandningar. Kaffet är lite mörkare rostat och har en härlig munkänsla och lång eftersmak – vårt mustigaste ekologiska. 100% Arabicabönor. Fairtradecertifierat. Prova Du också!

Nollställ

Beskrivning

UNIVERSAL Bio ekologiska kaffebönor Fairtrade

Många kunder

som gillar kaffe med mjölk i olika former har valt detta kaffe som sin favorit bland våra ekologiska blandningar. Kaffet är lite mörkare rostat och har en härlig munkänsla och lång eftersmak – perfekt för dej som önskar ett mustigt, gott och fylligt kaffe i din kopp.

 

Fairtradecertifierat kaffe

att vårt kaffe är Fairtradecertifierat garanterar att odlarna får hyggligt betalt för sin produkt. Fairtrade ställer upp tio principer som odlarna skall följa och kunderna respektera för att erhålla certifiering och licens. Vi söker aktivt efter kaffen som är ekologiska och / eller certifierade för att skapa långsiktiga förutsättningar för kaffebönderna och kaffedrickarna. Grundkravet är att kaffet skall hålla en hög och jämn kvalitet samt att rostningen och förpackningen är av högsta klass. Vi har även genomgått Fairtrade Sveriges kurs för Fairtradeambassadörer för att lära oss mer.

100% Arabica

UNIVERSAL Bio ekologiska kaffebönor Fairtrade är en blandning av arabicabönor som rostats för att passa både som espresso och bryggkaffe. detta gör den särskilt lämpad i helautomatiska maskiner som Jura, de Longhi och Siemens. Gillar du en mustig kopp kaffe är detta en blandning du skall prova. Kanske blir det din nya favorit.

Du har flera möjligheter – du kan börja med att prova en påse – 500g; eller 1 kartong med sex påsar. När du köper 10 kartonger kommer du ner i kgpris förstås. Ett abonnemang ger dej konstant tillgång till detta goda kaffe.

Företag

som vill göra skillnad i fikarummet kan ladda ner denna pdf från Fairtrade Sverige.

Varför Fairtrade?

Fairtrade möjliggör för odlare och anställda världen över att själva kämpa för förbättrade villkor, en väg ut ur fattigdom och möjligheten att påverka sin omgivning. Miljontals odlare är fortfarande fast i system som missgynnar dem. Därför behövs fler som du, som står upp för rättvisa villkor och väljer Fairtrade.

 

 

 

Mer information

Vikt Inte tillgänglig

Du gillar kanske också…