Rea!

Termosmugg Bäst-i-Test Gulderbjudande för 3-pack

999,00 kr

GULDERBJUDANDE till våra Stamkunder Handla en 3- pack Termosmuggar för endast 999:- du får tre olika färger och sparar 200 kronor mot ord pris som är 399:-/st.

Beskrivning

Termosmugg Bäst-i-Test

en riktigt bra Termosmugg är den perfekta presenten till familj, kolleger och vänner! Håller värmen länge. Läcker inte. Öppnas med en knapptryckning i locket – sedan kan du dricka varsomhelst 360 grader – inget litet hål du behöver leta. Maskindiskbar. Passar i mugghållare. Greppvänlig. Rymmer 0,36 liter – Du får plats med en Caffé Latte eller lunchbuljongen. Bra för dej som pendlar till jobbet.

TERMOSMUGG BÄST-I-TEST

Se filmen om Travel Mug från Emsa.

FÖRETAGSTIPS: Vi kan slå in era lasergraverade termosmuggar och distribuera till anställda och kunder som ni vill få en varmare relation till. Maila era önskemål så får ni svar direkt.

VINTERTIPS: “TRAVELMUG” är en tålig reskamrat både på bussen och i bilen, perfekt att ta med till ishallen eller ridhuset med värmande mellis eller uppiggande dryck. Är bekväm att hålla i även med en snöig vante eller hal skidhandske; tack vare det silikonklädda greppet. Och alla kan ha sin egen favorit med sig i ryggsäcken. Min brorson brukar lägga ner ett par varmkorvar i en god buljong.

SOMMARTIPS:  SKRUVA AV LOCKEN OCH STÄLL IN MUGGARNA I FRYSEN EN KVART INNAN DU fyller dem med glass och tar med till stranden eller på bilresan.Håller kylan så glassen är perfekt efter 2-3 timmar. Skruva av locket och servera med en lång sked. Perfekt även på båten – var och en har sin färg på termosmuggen- och den är oöm!

Din termosmugg blir en kompis som du aldrig vill lämna hemma. Du kommmer att älska den!

999:- inkl. frakt – Du sparar 200:-

ERBJUDANDE till våra Stamkunder: Handla en 3- pack Termosmuggar för endast 999:- du får tre muggar i olika färger – lätt att hålla koll på sin mugg. Ord pris 399:-/st

Termosmugg Bäst-i-Test

*2017, 2019 och 2020 testades termosmuggar och Travel Mug från tyska Emsa blev Bäst-i-Test! Varje gång!

Termosmugg Bäst-i-Test

Muggarna får mycket beröm av våra kunder – såhär skrev

Åsa Nordstrand

Jag vill berömma, och kan rekommendera, den fina termosmuggen som jag invigde under helgen, rymlig, så funktionell, utklassade alla andra man samlat på sig under åren:-)))

 

 

Ytterligare information

1-2

"1","2"