Frakt- leverans- betalningsvillkor och Garanti

kaffebönor.se gör det enkelt:

Beställ före kl 1000 så har du ditt kaffe nästa vardag.Köp upp till 1,75 kg skickar vi med Posten Varubrev som du får hem i lådan eller SMS aviseras för avhämtning på utlämningsställe.

DHL sköter våra transporter när du handlar 2 kg eller mer. Som privatperson blir du SMS aviserad och hämtar paketet på närmaste DHL Service Point. DHL Paket till företag kommer till leveransadressen.

Tips 1:

För företagare som inte är på fast adress under dagtid är det en fördel att ta leveransen till Service Point där du kan hämta paketet när det passar dej. Maila oss ditt önskemål när du lägger din order.

Tips 2:

Privatperson som har långt till Service Point kan ta leveransen till arbetsplatsen. Företagets namn måste mailas tillsammans med adressen då DHL endast kör ut paket till företag. Vi kontrollerar att det är OK genom att motringa så att inte någon kan beställa i ditt namn och ta leveransen.

Du väljer betalsättet i kassan – kort, Klarna faktura eller Företagsfaktura.

Tips 3:

Företag med olika faktura- och postadress fyller i sina uppgifter och får en faktura från oss. 10 dagars betaltid. Sedvanlig kreditprövning.

Fraktkostnad och fakturakostnad ingår alltid i priset när du handlar hos oss. Inga överraskningar.

Missa inte att hämta ut paketet inom en vecka efter avisering.Icke uthämtade paket oavsett köpvärde debiteras med 300 kronor.

För att hålla ordning på bl.a inloggning och kundkorg används här cookies (sessioncookies) som lagras på besökarens dator.

Ångerrätt gäller enligt lag inte livsmedel men vi lämnar i stället:

KAFFEEXPERTENS KVALITETSGARANTI

Du får ny leverans utan några kostnader om något är fel med ditt kaffe. Kontakta oss omgående så hjälper vi dej.

kaffebönor.se

Kaffenyheter och erbjudanden

Anmäl dig till nyhetsbrev så får du nyheter och erbjudanden.

Din registrering lyckades!