Köpvillkor

Frakt, Leverans, Betalningsvillkor och Garanti
Att handla hos oss på kaffebönor.se är enkelt och smidigt!

När du lägger din beställning före kl 13.00, kommer ditt kaffe att levereras nästa vardag. Vi använder oss av pålitliga DHL för att sköta våra transporter. Som privatperson kommer du att få en SMS-avisering och kan sedan hämta ditt paket på ditt närmaste DHL Service Point. För företagskunder levereras paketet till den angivna leveransadressen.

När du handlar hos oss på kaffebönor.se inkluderar vi alltid frakt- och fakturakostnaden i priset. Inga obehagliga överraskningar. Vi vill dock påminna dig om att det är viktigt att hämta ut ditt paket inom en vecka efter avisering. Icke uthämtade paket, oavsett köpvärde, kommer att debiteras med 300 kronor.

Enligt svensk lag gäller inte ångerrätten för livsmedel. Men istället erbjuder vi en kvalitetsgaranti som säkerställer att du får en ny leverans utan några extra kostnader om något skulle vara fel med ditt kaffe. Det är vårt löfte till dig som kund.

Vi vill vara transparenta och skapa en trygg kundupplevelse på kaffebönor.se. Det är viktigt för oss att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Därför är vi öppna med hur vi samlar in och behandlar din data.

Vi strävar efter att erbjuda dig bästa möjliga service som kund hos oss. För att kunna erbjuda skräddarsydda kampanjer och personliga erbjudanden behöver vi dina personuppgifter. Vi värnar om din integritet och du kan när som helst begära ett registerutdrag med dina personuppgifter, inklusive köphistorik och kontaktinformation. Du har också rätt att begära att dina uppgifter raderas eller ändras om så önskas.

För att förbättra din upplevelse på vår webbplats använder vi cookies, inklusive sessioncookies, för att hålla ordning på din inloggning och kundkorg. Vi vill skapa en smidig och anpassad shoppingupplevelse för dig.

Vi välkomnar dig till kaffebönor.se, där vi strävar efter att erbjuda dig högkvalitativt kaffe och enastående service.

Varukorg
Rulla till toppen